Home
Smart in Metering
VITAM: goed, gezond en lekker eten.
Maatwerk door co-creatie
XEMEX

XEMEX is een leverancier van ‘smart metering communicatie’. Het bedrijf is toonaangevend innovator in de industrie en is marktleider in de Benelux met een installed base van meer dan 2.500.000 data communicatie modules.

Liquix

Liquix is in Europa de nummer 1 innovator op het gebied van technologische oplossingen voor slimme, snelle en eenvoudige manieren van opwaarderen van prepaid tegoeden. Deze slimme oplossingen geven eindgebruikers de mogelijkheid om hun mobiele telefoons direct en efficiënt op te waarderen via het web of vanaf de mobiele telefoon.
 

Vitam

VITAM heeft een bijzondere passie voor eten en drinken ontwikkeld. Dit proef je terug in de gerechten die wij dagelijks vers bereiden. Wij dagen ál onze zintuigen uit om een ultieme en originele ode aan de zintuigen van onze gasten te mogen brengen.  

Brinvast

Wij doen het anders in Vastgoed. Brinvast werkt vraaggestuurd aan een 'thuis' in een vitale, duurzame leefomgeving.

JHB Group
Strategie
  • De wens en het belang van het individu en de klant centraal stellen.
  • De ketting van onze waardeketen korter maken, en dus efficiënter, door het gebruik maken van vernieuwende technieken, om met hetzelfde geld meer te kunnen doen, waardoor de druk op consumptieve groei afneemt, en anderzijds de druk op duurzaamheid en beleving toeneemt.
HEADLINES